Zohore-agent: Jeg har modtaget opkald

Indenfor de næste to uger bliver Kenneth Zohores fremtid fastlagt.

Efter et middelmådigt og skadespræget lejeophold hos svenske IFK Göteborg er den danske angriber atter på vej tilbage til Italien. I løbet af denne uge forventes han således at møde ind i den italienske klub, Fiorentina, der stadig har papir på den venstrebenede ulykkesfugl fra København.

På trods af de uheldige skader, er det dog en ambitiøs og populær mand, der er på vej tilbage til Italien.

– Fra mit perspektiv har intet ændret sig. Kenneth skal spille kampe. Han er indstillet på at gå ned og vise dem, at han er klar. Han vil virkelig imponere klubben udtaler hans agent, Daryll Powell, til bold.dk og fortsætter:

– Jeg har allerede haft nogle opkald fra andre interesserede klubber, der gerne vil have ham på en lejeaftale, men det kan jeg ikke diskutere med dem her og nu. Jeg skal først snakke med Fiorentina om, hvordan de ser på Kenneth fremadrettet, understreger han og lufter dermed i den grad for muligheden for at give Fiorentina en chance.

Agenten gør samtidig sit for, at påpege hvordan Zohores Sverige-ophold blev stærkt generet af skaderne.

– Det var et svært ophold for Kenneth. Han har intet gjort forkert, men pådrog sig en skade, da han var med U21-landsholdet. Da han kom tilbage fra den skade, fik han endnu en skade.

– Men han har scoret tre mål til trods for meget lidt spilletid, så han har, selvom han ikke har været helt fit, vist sine kvaliteter. Han nød at være i IFK, men gør sig nu klar til den næste udfordring.

In this article