Ajax-talent vil score flere mål

Lucas Andersen har i denne sæson fået sit gennembrud hos den hollandske storklub, men vil på længere sigt gerne være mere bidragende med hensyn til mål og assists.

20-årige Lucas Andersen er så småt smeltet ind i startopstillingen hos Ajax Amsterdam, men det unge danske talent vil ikke stille sig tilfreds der – han vil gerne score mere og lave flere målgivende afleveringer. Indtil nu er det nemlig kun blevet til et enkelt mål i Æresdivisionen og foreløbigt ikke en eneste assist.

– Jeg vil gerne lave flere mål og flere assists og være en mere afgørende spiller for holdet. Og det tror jeg på, jeg kan. Man kan kun forbedre sig via træning, og jeg føler, jeg gør det godt.

– Nu skal jeg til at vise noget mere i kampene. Det har også noget at gøre med held. Jeg kan lave en god aflevering, men så skal den også sparkes ind, fortæller Andersen til Ajax’ hjemmeside.

I aften venter Willem II, som Andersen ikke vil undervurdere, da han ikke ved særlig meget om dem som hold:

– Det kunne være rart med en sejr, og jeg har en god følelse før kampen. Jeg ved ikke så meget om Willem II. De har fire gode angribere og spiller godt offensivt. Men hvis vi spiller, som vi kan, får de flere problemer, end vi gør, siger Andersen.

Lucas Andersen har indtil nu spillet 11 kampe i ligaen i denne sæson.

In this article