Casper Sloth i engelsk kulde: Det er virkelig underligt

Den danske Leeds-spiller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er havnet i engelsk kulde. Selv aner han ikke hvorfor, og kalder situationen virkelig underlig.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er kampklar og fit for fight. Alligevel skal man helt tilbage til den 4. november for at finde danskerens sidste aktioner i en fodboldkamp. Den tidligere AGF-er havnet i en bizar situation i England.

Leeds’ tidligere akademichef, Neil Readfern, har overtaget holdet igen efter sloveneren Darko Milanic, der blot fik få kampe ved roret. Derfor kan den manglende spilletid specielt virke underlig, fordi Readfern også var træner i klubben i starten af sæsonen, hvor https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth var i startelleveren og fik massere af spilletid.

– Jeg er fit for fight, og jeg undrer mig også selv lidt over, hvorfor jeg fra den ene dag til den anden er helt ude, fortæller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth til Ekstra Bladet.

Han afviser, at han på nogle måder er blevet uvenner med træneren.

– Nej, slet ikke. Da han var her første gang, der spillede jeg alle kampe, og siden han så kom tilbage for en måned siden, der har jeg så ikke spillet. Det er virkelig underligt.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har spillet 10 kampe for Leeds United i denne sæson. Den traditionsrige klub ligger pt på 15. pladsen i Championship fem point fra nedrykning og otte point fra playoff-pladserne til Premier League.

In this article