Casper Sloth: Jeg bliver udfordret

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har nu spillet et halv år i engelske klub Leeds, et år hvor Sloth virkelig har prøvet kræfter med et højere niveau, end han var vandt til i AGF.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth tog i sommer springet fra de trygge rammer i AGF, til begyndelsen på et udlandseventyr som startede i den engelske Championship-klub Leeds.

Nu kan danskeren se tilbage på et halvår, hvor der har været meget turbulens i Leeds, men hvor han også trives med at prøve kræfter med et højere niveau.

– Jeg bliver udfordret, og niveauet er noget højere end det, jeg kom fra, men det var også det, der var planen. Der er nok ikke ret mange, der ser Championship, så der er heller ikke ret mange, der er klar over, hvordan ligaen egentlig er, og hvordan niveauet er. Men hvis man ser det eller spiller i det, bliver man overrasket. Der er et højt niveau. Jeg vil selvfølgelig gerne ende i Premier League en gang, men jeg var også godt klar over, at det ikke var der, jeg skulle starte, siger https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth til Tipsbladet.

Premier League er også ambitionen i Leeds, men efter at være sluttet som nummer 14, 13 og 15 i The Championship i de seneste tre år, er klubejer Massimo Cellino blevet mere tålmodighed og har en ambition om oprykning i sommeren 2016.

– Vi ligger overhovedet heller ikke til oprykning lige nu, så umiddelbart tror jeg, at ambitionen er at etablere sig i rækken og få holdet spillet sammen. Når der er blevet hentet så mange spillere, er det klart, at det nok også vil tage noget tid. Men næste år kan vi gå efter at komme op blandt de seks bedste. For Leeds er da helt sikkert en klub, der helst skal tilbage i Premier League. Det er jo en af de 10 største klubber i England, siger https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har spillet ti ud af 17 kampe for Leeds, siden han kom til klubben.

In this article