Dansker sæsondebuterede i Italien

Det blev til overraskende point for klubben, der havde den tidligere AB-spiller med fuld tid.

Ayo Simon Okosun fik fuld tid på banen for sin nye klub Grosseto da de lørdag spillede imod topholdet i den italienske Lega Pro, det som man også kunne kalde for Serie C.

Ayo Simon Okuson var medvirkende til Grosseto hentede et noget overraskende 1-1-resultat på udebane imod topholdet fra Ascoli, der inden kampen blot havde lukket syv mål ind i sæsonen, og samtidigt havde man vundet de foregående fire kampe, men det fik danskerens klub sat en stopper for.

Ayo Simon Okosun tiltrak sig også et gult kort i løbet af kampen. I næste spillerunde skal Grosseto så til gengæld imod et bundhold. Her møder de San Marino, som på nuværende tidspunkt ligger næstsidst i Lega Pro. Grosseto derimod ligger nummer 9 og har fire point op til fjerdepladsen, som giver playoff-kampe for oprykning til Serie B. Okosun er for nyligt skiftet fra AB.

D’ BOLD jagter en kommentar fra den involverede dansker.

In this article