Emil Nielsen: Jeg skal arbejde endnu hårdere i Rosenborg

Emil Nielsen er på den anden side af nytår på kontrakt i norske Rosenborg, og her ser den tidligere Roskilde-topscorer frem til at give den en endnu større skalle.

I Danmark er han kendt for at være manden, der fuldstændig terroriserede den danske 2. division Øst med 34 mål i 30 kampe i 2013/14-sæsonen. Emil Nielsen hedder han, og efter nytår er han klar til at tørne ud for den norske storklub, Rosenborg.

Derfor er de sidste kufferter lige nu ved at blive pakket for den stadig blot 21-årige Nielsen. Han glæder sig afsindigt meget til at komme ud at stå på egne ben.

– Jeg har lige været deroppe og træne et par gange med holdet, inden de gik på ferie, og det var sindssygt lækkert. Det var noget helt andet i forhold til Roskilde. Man har sit eget skab med navn på, og éns ting ligger der bare snorlige, og så blev jeg hentet i lufthavnen i bil med egen chauffør. Det var bare virkelig fedt, og jeg kan ikke vente med at komme derop permanent, siger Emil Nielsen til BT.

Angriberens største styrker ligger i hans fart, eksplosivitet og selvfølgelig også hans umættelige målnæse. Netop målnæsen skal forsøge at bringe den tidligere divisionsbomber langt i karrieren, måske også længere end Rosenborg.

– Men målet, og det jeg vil, er at komme på holdet i Rosenborg og score så mange mål som overhovedet muligt. Jeg vil være en storspiller deroppe også og på et tidspunkt komme til noget endnu større, fordi jeg bare virkelig gerne vil se, hvor langt jeg kan nå med det hele.

– Jeg har sgu ikke tænkt mig at ligge på den lade side, bare fordi jeg er kommet til en storklub. Når jeg kommer derop, skal jeg arbejde endnu hårdere, og når jeg kommer videre fra Rosenborg, skal jeg arbejde endnu hårdere derfra. Det er jo ikke noget vildt at score en masse mål i 1. og 2. division, så jeg er glad for at komme til Rosenborg, så jeg forhåbentlig kan blive en stor udenlandsk stjerne.

Emil Nielsen og Rosenborg har papirer på hinanden frem til 2019.

In this article