Højbjerg igen årets talent i Danmark

Højbjerg

Spillerforeningen har igen i år kåret Pierre-Emile Højbjerg som årets talent i Danmark.

For andet år i træk har spillerforening kåret Pierre-Emile Højbjerg som årets talent i Danmark. Det sker efter et helt fantastisk år for den 19-årig midtbanespiller, som blandt andet har stået på erobring af stamplads på landsholdet, første landskampsmål og fint med kampe for verdens måske bedste klub, Bayern München.

Prisen går til den mest talentfulde fodboldspiller, som endnu ikke er fyldt 22 år gammel. Stemmeafgiverne er spillere fra Danmarks-turneringen samt de danske udlandsproffer, og alle disse blev altså enige om, at det var Bayern München-talentet der fortjente prisen.

Pierre-Emile siger dog til DR’s “fodboldmagasinet”, at han ikke har vist alt hvad han kan i 2014, og at han har mere i vente.

In this article