Højbjerg indikerer Bayern-exit

Ved prisoverrækkelsen til Årets Fund 2015 sagde Pierre-Emile Højbjerg, at der skal findes en løsning, der er til gavn for både ham og Bayern München.

Mandag afholdte Politiken, Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund Årets Fund 2015, der havde til formål at udpege det største sportsfund i Danmark i 2015. Her var det ikke Pierre-Emile Højbjerg, der vandt prisen, men til gengæld løb han med meget af opmærksomheden.

Han indikerede nemlig, at der snart kunne findes en løsning på det længe optrappede problem, at Højbjerg ikke får nok spilletid i Bayern München.

– Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger. Jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning, som tilfredsstiler både mig og klubben, sagde Pierre-Emile Højbjerg, da han stod på scenen til prisoverrækkelsen.

Der har længe været rygter om, at Højbjerg vil væk fra Bayern München. Oftest har de handlet om lejeaftaler, hvor specielt Hannover 96, Schalke 04 og Sevilla FC har været de mest omtalte, men også permanente salg har været på tale.

Som sagt var det ikke Pierre-Emile Højbjerg der løb med prisen. Derimod var det Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen, der sejler i 49erFX, der løb med prisen.

In this article