Lasse Nielsen nettede i Belgien

Lasse Nielsen blev første målscorer og stod for assist, da Gent var på besøg hos Kortrijk. Kampen endte 3-2 til Gent, som dermed bringer sig op a point med netop Kortrijk.

Der var dømt subtopkamp, da Kortrijk skulle være vært for Gent. Lejesvenden Lasse Nielsen var at finde i centerforsvaret og han skulle allerede efter 13. minutter få en hovedrolle i kampen.

Han skulle nemlig som sagt kun bruge 13 minutter på at bringe udeholdet foran. Det var den danske forsvarers første mål i Gent-trøjen, som er udlejet fra NEC Nijmegen i Holland.

Føringen holdte dog ikke længe, da hjemmeholdet allerede få minutter efter fik tilkendt et straffespark, som Stijn De Smet sendte i mål. Dette blev også stillingen ved pause.

2. halvleg var en forholdsvis lige affære, men det var Gent der trak det længste strå. Efter 61 minutters spil scorede det unge angrebstalent Benito Raman til 2-1 for Gent og kort før tid blev danske Lasse Nielsen igen noteret positivt, da han stod for assisten til 3-1 målet, som blev sendt ind af Laurent Depoitre. Thomas Matton fik i overtiden pyntet på resultat med en scoring til 3-2, men flere mål blev det ikke til.

Gent fik dermed deres første sejr i de seneste fem ligakampe – de ligger sig op på en trejde plads med samme pointtotal som Charleroi og netop Kortrijk.

 

In this article