Lokeren om Scholz: Koster 22,5 millioner kroner

22,5 millioner kroner. Så mange penge skal der angiveligt til, for at købe Lokerens Alexander Scholz.

Den belgiske storklub Anderlecht har længe vist interesse for den danske U21-landsholdsspiller Alexander Scholz, men danskeren nuværende klub, Lokeren, udmelder nu, prisen skal være den rette.

Danskeren har længe gjort det godt for Lokeren, der p.t. er på femtepladsen i Jupiler Pro League, og det har resulteret i, at Anderlecht har vist interesse.

– Vi kigger altid først på den belgiske liga. Han er en af de bedste centrale forsvarsspillere. Men jeg ved af erfaring, at det ikke er let at købe nogen af Lokeren, sagde Anderlecht-træner Herman Van Holsbeeck i sidste uge til sporza.be ifølge bold.dk.

– Han er på vores liste, men vi ved, det bliver svært at købe ham.

Lokerens sportsdirektør har da også svaret tilbage.

–  Det er ikke første gang, at Anderlecht viser interesse for en af vores spillere, men den rigtige pris skal matches, siger Willy Reynder til belgiske medier ifølge tipsbladet.dk.

Flere kilder i både ind- og udland har udmeldt, at Lokeren vil have 3 millioner euro, altså 22,5 millioner kroner, for Scholz.

Alexander Scholz har repræsenteret diverse danske ungdomshold, men i 2012 valgte han, blot 20 år gammel, at tage en pause fra fodbold. Derfor rejste han til Indien på rygsækrejse, men efter otte måneder i det asiatiske land valgte han, at vende tilbage til Europa. Han tog derfor til den islandske klub Stjarnan, og efter et kort ophold i vulkanlandet, tog han til Lokeren. Siden er han blevet en vigtig brik på Lokerens hold, og nu kan han altså komme til at spille for en Champions League-klub.

In this article