Lyngby-spiller årets profil i 1. division

I samarbejde med Spillerforeningen har spillerne i 1. division kåret Lyngby-spilleren David Boysen som årets profil.

Ligesom at Pione Sisto fra lidt over en uge siden blev kåret til årets profil i Superligaen, skulle spillerne i Danmarks anden bedste række også udpege årets profil. Der herskede ikke stor tvivl om hvem vinderen skulle være.

Spillerforeningen skrev således, at valget var faldet på Lyngbys David Boysen, som også har haft en enestående sæson med flere store præstationer. Det er blandt andet blevet til 12 mål i de 16 kampe. Hovedpersonen håber at klubben kan holde det imponerende høje niveau som de har vist i efteråret, så klubben igen er at finde i Superligaen.

– Vi spiller i hvert fald med om det. Jeg har spillet i Superligaen tidligere med Lyngby, og hvis det skulle ske, at vi rykker op igen, håber jeg, at vi er bedre rustet til Superligaen denne gang, fortæller David Boysen.

Sidste års vinder af årets profil i 1. division faldt på Randers FCs Kasper Fisker.

In this article