Matchvinder Braithwaite: Vigtigt for os

Landsholdsspiller Martin Braithwaite blev matchvinder for sit hold Toulouse i kampen mod Nantes i tirsdags.

Der er gået flere måneder siden Braithwaite sidst har kunnet nyde følelsen af at score, men det har han nu fået lov til igen. Braithwaite scorede til 2-1 for Toulouse mod Nantes og kalder det en “forløsning”.

“Det er altid dejligt at score selvfølgelig, især når der er gået lidt tid. Men i situationen, handlede det mere om at vi ikke har så meget på det sidste. Så at jeg kunne afgøre kampen til sidst var meget vigtigt for holdet”, udtaler Braithwaite til Bold.dk.

Derudover er det blot en bonus for ham at have håneretten mod landsmanden Kian Hansen, som spiller i Nantes og som Braithwaite tidligere har spillet sammen med.

Toulouse ligger nummer 11 i Ligue 1 med 20 point.

 

In this article