Maxsø: Føler mig hjemme i centerforsvaret

Andreas Maxsø var endelig tilbage i det centrale forsvar mod Brøndby efter flere kampe på andre og lidt mere uvante positioner for FC Nordsjælland.

Andreas Maxsø har spillet flere forskellige positioner for FC Nordsjælland denne sæson, blandt andet på den defensive midtbane og som højre back.

Den 20-årige centerforsvarer var tilbage i det centrale forsvar mod Brøndby, og på trods af forskellige positioner denne sæson, glæder Maxsø sig alligevel over spilletiden.

– Jeg spiller selvfølgelig gerne der, hvor der er brug for mig, men det er på pladsen i centerforsvaret, jeg føler mig bedst hjemme. Jeg ser mig selv som centerforsvarer, og når det gik så godt mod Brøndby, er det også fordi, Pascal og jeg kender hinandens roller så godt fra U-19 tiden, siger Maxsø til FC Nordsjællands hjemmeside.

– Jeg havde håbet på at sikre en fast plads i startopstillingen fra denne sæsons start, men når det ikke er lykkedes, kan jeg alligevel glæde mig over at have fået OK med spilletid på forskellige positioner. Det har været fint nok.

Om Maxsø får spilletid på sin yndlingsplads, kan ses når FC Nordsjælland møder Esbjerg på mandag.

In this article