Okore roses til skyerne: Har været outstanding

jores

Jores Okore høster stor ros fra hans træner i Aston Villa, Paul Lambert, efter gode præstationer i de seneste fire kampe.

I øjeblikket får Jores Okore masser af spilletid i Aston Villas centerforsvar. Danskeren har fået fuld spilletid i de sidste fire kampe, hvor Aston Villa også er ubesejret.

Aston Villas træner, Paul Lambert, er meget glad for Jores Okore og hans forsvarsmakker, Ciaran Clark, som har præsteret godt i de seneste kampe, mener han.

– Ciaran og Jores har været outstanding og har oparbejdet et godt samarbejde. De er i god form, og de har et godt partnerskab på banen, siger Paul Lambert ifølge Daily Mail.

Han har med stor tilfredshed noteret sig store præstationer fra duoen de sidste fire kampe, og han er specielt imponeret over Okores comeback til holdet efter at have siddet udenfor i over et år.

– Han har haft 14 måneder ude, før han spillede i kampen mod Southampton, og det er meget, meget lang tid i fodbold. Han er så kommet ind og har præsteret på den måde, som han har gjort. Hans præstationer har været rigtig gode, lyder roserne fra Paul Lambert.

Aston Villa og Okore spiller nu mod West Bromwich Albion i Premier League.

In this article