PSV-talent rost af træner

8070770-bonde-trives-i-psv---1

Mathias Bonde bliver rost meget af sin u17-træner Jürgen Dirkx, der især fremhæver danskerens viljestyrke.

Tilbage i sommer-tranfersvinduet blev en ung Mathias Bonde på blot 16 år solgt til den hollandske topklub PSV Eindhoven. En stor forandring fra de noget trygge rammer hjemme i AGF. Han har dog haft stor succes i det hollandske og høster roser fra klubbens u17-træner Jürgen  Dirkx, som mener at danskeren nok skal kunne slå igennem på et førstehold – om det så bliver i Danmark, Holland eller andetsteds ved træneren dog ikke:

– Jeg tror, at hans viljestyrke kan bringe ham et godt stykke. Er det førsteholdet her eller førsteholdet i en anden klub i Holland eller måske i Danmark? Det ved jeg ikke. Der er mange ting, der spiller ind, fortæller Jürgen Dirkx til Jyllands-Posten.

Dirkx tilføjer også, at der selvfølgelig også kræver en del held:

– Det handler ikke kun om mentalitet og talent. Man skal også være lidt heldig. Men det er svært at sige om en spiller, der er så ung.

Mathias Bonde er ikke den eneste dansker der i sommers smuttede en tur til Eindhoven. Målmanden Lasse Askou Mikkelsen tog fra Esbjerg på godt samme tid som Bonde skiftede.

In this article