Randers-talent: Jeg har grebet chancen

N Poulsen

Nicolai Poulsen er glad for, at træner Colin Todd har vist ham stor tillid i efteråret, hvor Poulsen har grebet chancen og fået sit gennembrud.

I sommers var Colin Todd og Randers FC ude efter en midtbanespiller, men fandt aldrig den rette. Det har fået Todd til at give chancen til 21-årig Nicolai Poulsen, der i efteråret har fået sit store gennembrud.

– Det er selvfølgelig dejligt med tillid fra trænerens side, og da jeg fik chancen, greb jeg den. Jeg har fået meget spilletid, men det har også hjulpet mig langt hen ad vejen, at jeg er kommet ind på et hold, der fungerede i forvejen, siger Poulsen til Randers FC’s hjemmeside.

Midtbanetalentet husker specielt én kamp fra efteråret.

– Den største oplevelse for mig i denne sæson var helt klart kampen på et udsolgt Brøndby Stadion. Jeg havde aldrig før prøvet at spille for så mange tilskuere, og at vi endda kunne krydre det med en sejr, gjorde bare oplevelsen endnu større. Det var selvfølgelig også stort at få debut på U21-landsholdet.

Nicolai Poulsen står noteret for i alt 41 førsteholdskampe i Randers FC.

In this article