Redaktør overrasket over fravalgt Sloth

Yorkshire Evening Post’s fodboldredaktør, Phil Hay, der følger Leeds United tæt, er overrasket over, at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er helt ude af truppen.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth udtalte sig tidligere i dag undrende til Ekstra Bladet over, hvorfor han er droppet af Leeds-træner, Neil Redfearn. Ikke siden den 4. november har danskeren været i aktion for den engelske klub, der lige nu ligger på 15. pladsen i Championship.

Træner Neil Redfearn har ikke beggrundet sit fravalg af Sloth, der ikke engang har været med på bænken i de sidste tre kampe. Fodboldredaktøren Phil Hay fra den lokale avis, Yorkshire Evening Post, der følger Leeds United meget tæt, forklarer dog, at Sloth lige nu er blevet skubbet ud af holdet.

– Han er blevet skubbet ud af holdet, fordi andre spillere har ramt formen. Alex Mowatt har haft en glimrende måned og Lewis Cook og Tommaso Bianchi er begge gode på deres pladser.

– Sloth har haft flere gode chancer for at imponere på 10’er positionen, men fik ikke så meget ud af det. Adryan har gjort det bedre end ham og derfor spiller han. Men det er en overraskelse, at han ikke engang har været på bænken i de sidste tre kampe, siger Phil Hay til D’BOLD.

Redaktøren har spottet, at Sloth langt fra blomstrer af selvtillid. Dog forventer han snart at se danskeren i truppen igen.

– Jeg har lagt mærke til, at hans selvtillid er lidt lav for tiden. Men jeg kender Redfearn og ved, at hvis Sloth træner godt og engagerer sig i det, så vil han snart komme tilbage i både varmen og truppen. Jeg tror, han får flere chancer for at bevise sig.

– Det er helt op til hans præstationer og hans konkurrenters præstationer. Så vidt jeg ved, er der ikke nogen personlige problemer mellem ham og Redfearn.

Phil Hay betragter det som højest usandsynligt, at Leeds vil udleje https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth i januars transfervindue.

– Jeg tvivler på, at han bliver udlejet til januar. Leeds betalte £600,000 (5,6 mio. kroner) for ham, så jeg tror virkelig ikke på, at de vil skynde sig at sælge ham igen, siger redaktøren.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth kom til Leeds i sommers fra AGF, som han var med til at rykke ned med. Han står indtil videre noteret for 10 kampe i Leeds-trøjen.

In this article