Robin O. vil væk: Forlænger ikke med Malmö

Malmös dansk-svenske målmand Robin Olsen vil ikke forlænge sin kontrakt med Malmö, og derfor ser det ud til, at han søger væk fra den sydsvenske klub.

Robin Olsen har gjort det godt i Malmö FF, og hans præstationer i blandt andet Champions League har skabt rygter om danskerens fremtid. Dansk-svenskeren har både spillet mod Juventus og Atletico Madrid, og siden har rygter sendt Olsen til Premier League-klubben Hull.

Rygterne er ikke just forstummet efter Malmös sportsdirektør har meddelt, at Robin Olsen ikke vil forlænge sin kontrakt.

– Robin har kontrakt her i næste sæson. Vi har diskuteret forlængelse, men han har ikke virket så opsat på det. Han har sagt, at han vil søge nye udfordringer, siger Malmös sportsdirektør Daniel Andersson til den svenske avis Expressen ifølge bold.dk.

Samtidig har Malmös tidligere førstemålmand Johan Dahlin opsagt sin kontrakt med tyrkiske Genclerbirligi af ”personlige, familiære årsager”, og derfor spekuleres der nu i, at Robin Olsen forlader Malmö i januar, hvorefter Dahlin kan hentes hjem.

Robin Olsen og Johan Dahlin kæmpede om pladsen som førstemålmand i løbet af 2013-sæsonen, hvorefter Dahlin forlod sydsvenskerne i januar 2014.

In this article