Rygte: Højbjerg til spansk storklub

Ifølge et spansk medie, står et spansk storhold klar i kulissen, hvis Pierre Emile Højbjerg skal lånes ud.

Bayern München har været ude at sige, at de gerne vil leje Pierre Emile Højbjerg ud, og danskeren er efterfølgende blevet rygtet til flere klubber. Nu har Sevilla FC også meldt sig på banen, ifølge El Desmarques.

Grunden til, at Sevilla vil låne Højbjerg, er, ifølge El Desmarques, at senegalesiske Stéphane M’Bia er i Senegals trup til Africa Cup of Nations i Marokko, og at 21-årige Sebastián Cristóforo ikke har niveauet. Det betyder, at Sevillas bredde på midtbanen er noget tynd, og derfor kan Pierre Emile Højbjerg være en mulighed.

I Bayern München har Højbjerg svært ved at få spilletid, da han er oppe imod verdensstjerner som Bastian Schweinsteiger og Phillip Lahm. Alligevel har danskeren spillet syv kampe for tyskerne i denne sæson, hvoraf tre af kampene har været i Champions League.

In this article