Scholz droppet af belgisk storklub

Anderlecht har længe været meget interesseret i Alexander Scholz, men de er ikke tilfredse med danskerens pris.

Rygterne har længe lydt, at den belgiske mesterklub Anderlecht var interesseret i at hente u21-landsholdspilleren Alexander Scholz, som til dagligt spiller i Lokeren, til klubben. Nu har de ifølge forskellige belgiske medier droppet danskeren på det grundlag, at han simpelthen er for dyr.

Da nyhederne omkring Anderlechts interesse kom ud, var Lokeren hurtig til at smide et prisskilt på 22,5 millioner på den eftertragtede dansker. Anderlecht leder nu efter nye transfer-emner til det kommende transfervindue.

Anderlecht er dog ikke den eneste klub der har meldt sig interesseret i den unge midterforsvarer. Også hos de schweiziske mestre FC Basel har danskeren været interessant og hvis et salg af forsvarsprofilen Fabian Schär skulle ske i januar, kunne Scholz nemt være en erstatning.

I England er han også blevet fundet interessant, hvor en klub fra Championship skulle være brændt varme på danskeren. Selv i Qatar skulle et par klubber være klar til at hente Scholz.

Selv har Scholz ikke meget at tilføje omkring de mange bejlere og prøver at holde situationen nede på jorden.

– Det afhænger af omstændighederne, om jeg også spiller i Lokeren efter vinterpausen. Alle skal være tilfredse, siger Alexander Scholz til Sporza.

Alexanders arbejdsgiver slutter kalenderåret af som nummer otte i Jupiler League.

In this article