Scholz lun på Anderlecht-skifte

Anderlecht er ude med riven efter succes-danskeren Alexander Scholz, der dog bliver svær at købe fri af Lokeren.

22-årige Alexander Scholz har skabt sig et vældig flot navn i Belgien efter to år med stor succes i Lokeren. U21-landsholdsspilleren scorede bla. det afgørende mål i sidste års belgiske pokalfinale, hvor Lokeren løftede trofæet på baggrund af danskerens mål.

Det tidligere Vejle-talent er derfor nu blevet et mål for andre større klubber. Heribland topklubben Anderlecht, som offentligt har meldt deres interesse. Den danske forsvarspiller er selv lun på muligheden for at spille i den traditionsrige belgiske klub.

– Anderlecht er helt klart en interessant klub. Nu har jeg spillet i den belgiske liga i to år, og mit navn er godt hernede. Det vil være naturligt at blive i Belgien, hvis det eksempelvis er til en klub af Anderlechts størrelse. Det er en fed klub, siger Alexander Scholz til bt.dk.

BT skriver, at Anderlecht eftersigende er klar til at lægge 10-15 mio. kr. på bordet. Dog forlanger Lokeren helt op til 20 mio. kr. for deres danske forsvarskrumtap. Økonomien er nemlig god i Lokeren, der har råd til at afvise interesserede klubber.

Premier League-klubben Hull City fik i sommers øjnene op for Scholz, da klubberne mødtes i Europa League, mens også Genk tidligere har været interesserede.

In this article