Van Gaal om Villa med Okore: Stærkt organiseret

Jores Okore var endnu en gang en del af en stærk Aston Villa-defensiv, da Birmingham-klubben spillede 1-1 på Villa Park mod Manchester United.

Med Ron Vlaars tilbagevenden havde Villa-manager Paul Lambert valgt et femmandsforsvar til dagens kamp, hvor hollænderen dannede forsvarstrio med danske Jores Okore og Ciaran Clark. Til trods for navne som Radamel Falcao, Robin Van Persie og Wayne Rooney blev stjernerne for United aldrig rigtig farlige, og det skyldes iflg. topholdet manager, Louis Van Gaal, bl.a. en stærkt Villa-defensiv:

– Jeg må sige, at Aston Villa var stærkt organiseret, og så er det altid svært at score. Når man så tillader dem at score, ved man, det bliver svært, sagde Van Gaal på det efterfølgende pressemøde.

Okores egen manager, Paul Lambert, var også godt tilfreds med indsatsen:

– Vi spillede en fremragende kamp, spillede bolden godt rundt og viste stor selvtillid, hvilket er godt. Vi spillede især godt, da vi blev reduceret til ti mand. Jeg er stolt af den måde, holdet spillede på.

Med det ene point i bagagen ligger Aston Villa nu på 12. pladsen i Premier League.

In this article