AB-træner: Ingen tvivl om, at Namli får succes


AB’s træner, Thomas Nørgaard, spår stor succes til Younes Namli i Heerenveen, og undrer sig samtidig over manglende interesse fra Superligaen.

I starten af året skiftede 20-årige Younes Namli tilværelsen i AB ud med hollandske Heerenveen, hvor han for tiden er med holdet på træningslejr i Spanien. Offensivspilleren tog dermed det relativt sjældne spring direkte fra 1. division til Eresdivisen i Holland, og Namlis tidligere træner, Thomas Nørgaard, undrer sig over, hvorfor ingen Superliga-klubber meldte sig på banen inden da:

– Jeg er ikke overrasket over, at Younes bliver hente af Heerenveen, men jeg er meget, meget overrasket over, at han bliver hentet uden synderlig interesse fra Superligaen, siger den unge træner til BT.

Han understreger også sin stærke tro på en lys fremtid for unge Namli:

– Så stort et talent er han. Det giver ingen mening for mig, at der ikke er nogen, der har set det perspektiv. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han får succes i Holland.

Younes Namli har indgået en aftale med Heerenveen, som strækker sig frem til sommeren 2017.

In this article