Anderlecht-træner om Scholz: Har ingen ide

 

Alexander Scholz sættes i forbindelse med topklubben Anderlecht. Der er flere muligheder, fortæller klubbens træner.

Alexander Scholz har i Lokeren vist sit værd, og det har medført interesse for forsvarsspilleren. Anderlecht, som ligger nummer to i den belgiske liga, er en klub, som tidligere er blevet nævnt som en bejler til danskeren.

For få uger siden så det dog ikke ud som om, at et skifte til topklubben ville blive en realitet. Anderlecht ville ikke betale 22,5 millioner kroner, som Lokeren angiveligt forlangte, og klubben så ud til at hente Alexander Milosevic fra AIK Stockholm.

Milosevic skiftede i stedet til Besiktas, men Andelerlecht træner Besnik Hasi tør ikke gætte på, hvordan det ender. Han ved ikke, om Lokeren-profilen ender i klubben.

– Scholz? Jeg har ingen ide. Der er stadig et par muligheder, men det afhænger af økonomi og kvalitet. Den eneste, vi har været virkelig tæt på, er Milosevic. Jeg håber, at vi får tilgang tidligt i transfervinduet. Hvis jeg må vente helt til slutningen, kan vi lige så godt lade være, siger Anderlechts cheftræner Besnik Hasi til Het Laatste Nieuws ifølge tipsbladet.dk.

Scholz har til samme medie før udtalt, at han gerne vil væk i januars transfervindue. Han mener, at han skal spille på et højere niveau for at komme i betragtning til landsholdet, og det er en af grundene til ønsket om at søge nye græsgange.

 

 

In this article