Belgisk klub lurer på dansk bomber

 

Siden Hobro rykkede op i Superligaen i sommers, har Mads Hvilsom bombet løs i Superligaen. Nu har en belgisk klub også meldt interesse for den brandvarme angriber.

Mads Hvilsom rykkede med Hobro op i Superligaen i sommers, og allerede i den første runde imod OB scorede han hele to gange. Lige fra start har danskeren bombet løs rundt omkring i hele Danmark, med scoringer bl.a imod FC København og Brøndby IF og det har eftersigende været med til at flere europæiske klubber holder et vågent øje med den unge angriber.

Ifølge BT er Zulte-Waregem interesseret i at hente Hvilsom, og for Hobros vedkommende ligner det mere en kamp om at holde på deres angribere. Senest har Emil Berggren været rygtet til både Norge og FC Nordsjælland, men nu er Berggren også på radaren i tysk fodbold. Hobro har sat en frikøbsklausul på en millioner kroner på den unge angriber, men udlandet skal skynde sig nu hvor transfervinduet lukker søndag aften.

Hvilsom er delt Superligatopscorer med ni mål indtil videre, og han er nok ikke færdig med at score mål. Her på det seneste i Hobro´s træningskampe har Hvilsom også bidraget med fint spil og scoringer.

In this article