Berggreen: Bedre end for et halvt år siden

Hobros spydspids, Emil Berggreen, er tilfreds med sin første tid i Hobro, hvor han føler, at han er blevet bedre.

Emil Berggreen tog i sommers turen fra Brønshøj og 1. division til Hobro og Superliga, et skridt angrebs-talentet mener, har været rigtig godt for hans udvikling.

– Det har været dejligt at komme op og spille Superliga. Jeg har været igennem en god udvikling her i efteråret og synes, at jeg er en bedre spiller end for et halvt år siden, da jeg ankom til Hobro. Det kommer i takt med, at man vænner sig til tempoet, og man får bedre medspillere og modspillere. Og så var det selvfølgeligt rigtig dejligt at få scoret nogle mål til sidst, siger Berggreen til bold.dk.

Hobro-angriberen kunne straks mærke tempoforskelen fra 1. division til Superligaen, men han føler, at han hurtigt vænnede sig til den.

– Jeg synes, at jeg rimelig hurtigt følte mig sikker på bolden, selvom at tempoet jo er højere end i 1. Division. I starten kunne jeg mærke tempoforskellen, men jeg synes, at jeg hurtigt vænnede mig til det hurtigere tempo.

– Rent fysisk synes jeg ikke, at der er den store forskel i forhold til 1. division. Det er mere det tekniske niveau, der er bedre i Superligaen.

Den 21-årige angriber står noteret for 17 optrædener med tre mål og et oplæg til følge.

In this article