Berggreen enig med norsk klub

Hobros angriber Emil Berggreen er enige med norske Viking om en aftale, men angriberen selv er i tvivl, om han skal blive i Hobro eller drage mod nord.

Emil Berggreen. Det er en af navnene, man støder på, når man taler om Hobro IK’s successoplevelse i efterårssæsonen. De undertippede oprykkerne, som indtil nu sensationelt har slået topholdene FCK og Brøndby, hentede angriberen Berggreen i Brønshøj før sæsonens start. Det har givet tre mål i Superligaen indtil videre, og nu kan det måske endda indbringe Hobro et klækkeligt beløb.

For ifølge den norske avis Aftenposten er norske Viking Stavanger og Berggreen allerede om en aftale. Berggreens frikøbsklausul ligger efter sigende på 1,5 millioner kroner, og det skulle den norske klub være klar til at betale. Desuden meldes der om, at klubben og Berggreen allerede er enige om lønnen, så derfor skulle der ikke være nogle problemer. Det er dog ikke tilfældet.

Det eneste der forhindrer et skifte er, at angriberen er i tvivl om han vil blive hos Hobro eller skifte til Viking, som sidste sæson endte på en tiendeplads i den norske Tippeliga.

I tilfælde af et skifte, vil Hobro have tjent godt på Berggreen. Ifølge bold.dk betalte klubben 350.000 kroner for angriberen i sommers.

In this article