Christensen med i Chelsea-kollaps

Andreas Christensen startede inde for Chelsea, som lørdag led et pinligt 2-4-nederlag til underdoggen Bradford.

Der var lagt op til en walkover for Chelsea hjemme på Stamford Bridge, da man lørdag eftermiddag i FA Cup tog imod Bradford, som til daglig frister en tilværelse i den fjerdebedste engelske række. I dagens anledning havde træner Jose Mourinho endda valgt at give chancen til en række unge spillere, heriblandt den danske forsvarsspiller Andreas Christensen.

Det så da også godt ud for hjemmeholdet, da man allerede efter 38 minutter havde bragt sig foran 2-0. Men føringen holdt ikke længe, og bare tre minutter efter blev der reduceret. I slutfasen scorede Bradford yderligere tre mål og fuldendte dermed det vanvittige comeback.

Med nederlaget er Chelsea og Andreas Christensen nu ude af FA Cup.

 

In this article