D’ BOLD lancerer samarbejde med Matchvinder

matchvinder

Er du fodboldspiller, fodboldtræner eller nysgerrig på personlig udvikling, så er Matchvinder et match, du vinder på!

Matchvinder inviterer indenfor i en verden af mentalitetsudvikling, hvor trænere og spillere allerede uddannes teknisk, taktisk og fysisk. De kommende år vil den mentale del løfte spillet, spilleren og træneren. Kom med Matchvinder på rejsen og få ny viden til glæde for din udvikling og præstation.

Matchvinders mentalitetsudvikling adskiller sig fra almindelig mentaltræning i et forsøg på at gå et skridt dybere. Her opnår du forståelse for dig selv, hvorfor du er som du er, og hvordan det kan blive din styrke. Du vil herigennem opleve større ro – en indre accept, som forøger din udvikling og præstation. Du vil opleve glæde og mening i det, at være dig, og ikke i, hvad andre mener du bør være. En sjov personlig udvikling – for dig som spiller eller træner

Matchvinders facebookside er til for inspiration, debatter, vidensudveksling og refleksion. Siden vil hele tiden udvikle sig, og du er i den grad med til at sætte dit præg på den. Byd endelig ind.

Følg Matchvinder her og på Instagram.

Nytårshilsner og velkommen til !

/ Matchvinder

In this article