Dansk målmand håber på mere FA Cup

Mikkel Andersen hjalp Reading videre i FA Cup’en mod Huddersfield, og nu håber han på at få endnu flere kampe i pokalturneringen.

Mikkel Andersen er til dagligt backup for australske Adam Federici i Championship-klubben Reading, men forleden var danskeren i buret, da det blev til en 1-0-sejr mod Huddersfield i FA Cup’en.

Det var Andersens tredje optræden i denne sæson, og han håber på flere chancer i FA Cup’en.

– Jeg er her for at gøre et stykke arbejde og ikke lade mig rive med. Selvfølgelig ville det være rart at lave redning efter redning og vise, hvad jeg kan i en kamp som denne, som jeg er her bare for at levere en solid præstation. Det viste jeg forhåbentlig, siger Andersen til Readings hjemmeside.

Sejren åbner måske for, at jeg han kan få endnu en pokalkamp, og det er den 26-årige målmand godt tilfreds med.

– Jeg var på lån, da klubben gik langt i pokalerne for nogle år siden, men denne gang kan man allerede nu mærke, at det giver holdet et boost. Vi er på tre kampe uden nederlag nu. Vi ser solide ud bagude og farlige oppe foran. Jeg er virkelig glad for at kunne hjælpe til.

Andersen og resten af Reading trak Cardiff ude som sin næste opgave i FA Cup’en.

In this article