DBU’s U17-talent rykkes i EfB’s førsteholdstrup

Daniel Iversen blev sidste år kåret til DBU’s U17-talent. Nu skal han prøve kræfter med førsteholdstruppen i Esbjerg.

Det var stort for Daniel Iversen at blive kåret til “Årets U17-talent” sidste år. Nu er talentet på blot 17 år blevet rykket fast op i Esbjerg fB’s førsteholdstrup. Dette skriver vestjyderne på deres egen hjemmeside.

Målmanden kom til fra samarbejdsklubben Gørding IF som 12-årig, og har været med på diverse ungdomslandshold. Senest har han stået fem kampe for det danske U19-landshold, hvor han har fået fem kampe. Daniel Iversens oprykning kommer efter at reservekeeper Jeppe Højbjerg er blevet lejet ud til Fredericia, hvilket har givet en ledig plads i målmandshierarkiet mellem slovakken Martin Dúbravka og Jonas Jensen, der lige nu døjer med eftervirkningerne af en brækket fod.

“Nu vil jeg få målmandstræning hver dag, så jeg bliver bedre og skarpere i mine aktioner. Det giver noget erfaring og tempo, som jeg kan tage med, når jeg spiller kampe i U19 Ligaen.” udtaler Daniel Iversen til efb.dk, og tilføjer derefter at drømmen er at komme ind og stå kampe på Blue Water Arena.

Daniel Iversen har sammenlagt fået 28 officielle ungdomslandskampe på diverse ungdomslandshold.

In this article