FCK-keeper efter lejeophold: Mere erfaren

 

Under sit lejeophold i AC Horsens er FCK-målmand Jakob Busk blevet en mere moden fodboldspiller

Målmand Jakob Busk er vendt tilbage til FC København efter en lejeaftale med AC Horsens i den netop overståede efterårsdel af 1. Division. Her fik Busk 17 ud af 18 kampe for ”Den Gule Fare” og det var der brug for efter et år med manglende spilletid for danskeren, fortæller keeperen til tipsbladet.dk:

“Erfaringer, mere kamptræning og mere hår på brystet er helt sikkert noget af det, jeg har fået ud af min tid i Horsens. Jo flere kampe man får på seniorniveau, jo mere lærer man, og jo mere hviler man i sig selv i forhold til når man skal præstere på banen,” siger Jakob Busk til tipsbladet.dk.

”Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken i Horsens, men det, at jeg har spillet hver weekend og fået kompetent træning derover, har gjort, at jeg har fået en masse erfaringer, som jeg kan tage med videre i min karriere, og det er jeg rigtig glad for.”

Jakob Busk fik Superliga-debut i 2012/2013-sæsonen og har siden da fået i alt fire kampe i ligaen.

In this article