FCK satser ungt: Udtager tre U19-spillere til træningslejr

Når FC. Københavns guldjagtende Superligatrup i morgen aften sætter kurs mod Portugal og en ti dage lang træningslejr, bliver det med deltagelse af tre U19-spillere.

Forsvarstalentet Frederik Bay og angriberen Jonathan Frimann (begge årgang 1997) er blevet udtaget til københavnernes 25 mand store trup, der udover træningslejren også skal deltage i træningsturneringen Atlantic Cup.

For Frederik Bay er deltagelse i A-truppens træningslejr ikke noget usædvanligt. Således var U19-spilleren med løvernes bedste mandskab, da man forud for denne sæson var i Østrig på træningslejr. En tur der udviklede den unge gut så meget, at han i efterårssæsonen to gange var udtaget til københavnernes kamptrup, dog uden at komme på banen. Det er første gang at Jonathan Frimann – søn af Per Frimann – skal med seniorerne på tur.

Tirsdag formiddag blev den tredje U19-spiller så udtaget.

Under formiddagens træning løb den belgiske frontløber Steve de Ridder nemlig ind i en skade, og hovedstadsklubben har i udtagelsen af den unge angriber, 1995’eren Kristjan Finnbogason, fundet en øjeblikkelig erstatning. Den islandske U19-landsholdsspiller har med adskillige kampe for reserveligaholdet og sine seks sæsonmål i U19-ligaen slået fast, at han er en mand for fremtiden. FCK har da også papir på den fysisk stærke angriber i halvandet år frem.

Alle tre spillere huserer til dagligt på klubbens U19-hold, der indtager en femteplads i den landsdækkende række. Alle spillere træner jævnligt med førsteholdstruppen.

In this article