FCK-talent skifter til Helsingør

Mads Aaquist fik tidligere i dag ophævet sin kontrakt med først Horsens og senere FCK. Nu har han så fundet sin nye arbejdsgiver i form af FC Helsingør.

For et års år siden var Mads Aaquist tæt på førsteholdet i FCK. Han sad på bænken i mange af kampene, og han lignede en mand, som de højere FCK-magter havde stor tiltro til. Men efter tilknytningen af norske Tom Høgli var den dengang blot 19-årige højreback pludselig overflødig. Det tog man konsekvensen af og lejede ham ud til AC Horsens. I det jyske gik opholdet dog ikke helt som man havde håbet, og derfor valgte man i morges at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Kort efter meddelte FCK på sin hjemmeside, at også hovedstadsklubben havde valgt at gøre en ende på hans ageren i området. Nu har U20-landsholdsspilleren fundet en ny klub. Det drejer sig om FC Helsingør, som frister med en placering som nummer et i 2. Division Øst.

Et par snes kilometer nord for den gamle hjemmebane er man ovenud tilfreds med den prestigestærke signing.

– Vi har lavet en aftale for foråret, hvilket passer både Mads og os godt. Vi har egentligt været tilfredse med vores trup, men vil også gerne undgå at være alt for sårbare i forhold til skader, fortæller Helsingørs sportschef Johnni Christensen til bold.dk.

På Superliga-niveau nåede Mads Aaquist i alt at spille 4 kampminutter i FCK-trøjen, mens det i Horsens blev til syv kampe.

In this article