Fyret stortalent: Jeg gjorde intet forkert

D’ BOLD kunne onsdag aften berette, at Lyngby med øjeblikkelig virkning ophævede kontrakten med den tidligere U17- og U18-landsholdsspiller Emre Mor. Nu snakker den tidligere Lyngby-profil ud.

Det var med en stor portion uvished, at de kongeblå sjællændere meddelte, at Emre Mor ikke har levet op til klubbens værdier. Et udsagn, hovedpersonen er komplet uenig i. Han mener ikke at han har gjort noget forkert:

-Jeg vil mene, at jeg helt klart har levet op til klubbens værdier. Det har jeg bevist igennem flere år, siger den kreative offensive spiller til D’ BOLD.

Lyngby Boldklub vil ikke ind på, hvad den konkrete årsag til ophævelsen skyldes.

Det vil Emre Mor heller ikke, men fortæller til D’ BOLD, at han i en længere periode har ønsket at forlade Lyngby. Han føler, at han ikke længere udviklede sig i den københavnske forstadsklub:

Fra min side af har det længe været ønsket, at kunne komme videre, da jeg ikke længere føler, jeg får det optimale ud af min udvikling Lyngby, lyder det fra stortalentet.

Interessant er det, at ophævelsen af kontrakten var en fælles beslutning. Det fortæller hovedpersonen til D’ BOLD:

-Jeg er glad for, at vi fælles kunne blive enige om at få ophævet kontrakten. Det giver mig muligheden for at komme gratis til en større klub, hvor jeg får muligheden for at få den udvikling, jeg har brug for, er ordene fra en noget utilfreds Emre Mor.

En del af Mors utilfredshed skyldes manglende spilletid. Således har han i denne sæson kun spillet to af de kongeblås 12 kampe i U19-ligaen. Den manglende spilletid skyldes dog ikke noget fodboldmæssigt, siger den nu kontraktfrie spiller:

-Den manglende spilletid havde intet at gøre med det fodboldmæssige, men af andre private årsager, som jeg ikke kan udtale mig om, siger den tidligere U-landholdsspiller og fortsætter:

Ja selvfølgelig er jeg utilfreds med det (den manglende spilletid, red.), men jeg ved, hvor god jeg er, og det ved andre større klubber åbenbart også, fortæller Emre Mor til D’ BOLD og forstærker de rygter, der i de seneste dage har sendt ham til FC. Nordsjælland. Stortalentet forventer en snarlig afklaring på sin fremtid:

-Der er et par klubber inde i billedet, men jeg forventer at få det på plads inden for et par dage, er den afsluttende bemærkning fra den nu forhenværende Lyngby-spiller.

Fra stjernefrø og ungdomslandsholdsspiller til fristillet og uønsket – fodbold er en barsk og kynisk verden.

Det må Emre Mor sande.

In this article