Gladbach missede Højbjerg: Ville kun købe

 

Borussia Mönchengladbach kunne have sikret sig Pierre-Emile Højbjerg, men klubben ville kun købe danskeren, og det ville Bayern ikke være med til.

Det endte med at være FC Augsburg, som kunne hente Pierre-Emile Højbjerg, men havde Gladbach været klar på en lejeaftale, så kunne den unge dansker have optrådt for dem nu.

Bayern München-bossen Karl-Heinz Rumenigge afslører, at Max Eberl, sportsdirektør i Gladbach, kun var interesseret i at købe Højbjerg.

– Han kunne have lejet vores toptalent Pierre-Emile Højberg. Det kunne vi godt have fundet ud af, siger Karl-Heinz Rumenigge til TZ og forklarer, at klubben kun ville hente danskeren på en permanent aftale.

– Det er en strategi, som man i denne sammenhæng skal tage med i sine tanker, siger han.

Gladbach ligger nummer fire i Bundesligaen, mens Augsburg huserer på ligaens sjetteplads. Begge klubber har 27 point efter 17 kampe, så kigger man på stillingen er det altså to jævnbyrdige hold, som har kæmpet om Højbjerg.

Højbjerg har i en længere periode ytret, at han ville spille mere i Bayern München, hvilket har resulteret i et lejeophold for resten af sæsonen.

 

In this article