Guardiola: Ville ikke udleje Højbjerg

 

Igår, Torsdag, indgik Bayern München en lejeaftale med FC Augsburg om det danske midtbanetalent, Pierre-Emile Højbjerg. Bayern-træner, Pep Guardiola, ville dog gerne have beholdt danskeren.

Pierre-Emile Højbjerg, fik endelig bekræftet sin nærmeste fremtid. Resten af sæsonen skal den danske midtbanespiller tørne ud for FC Augsburg. Augsburg ligger i øjeblikket overraskende til europæisk fodbold, og det skal Højbjerg hjælpe til med at få afgjort. Danskeren har været på tale i en del klubber, som bl.a. FC Schalke 04, Sevilla og også Borussia Mönchengladbach, men det var FC Augsburg der i sidste ende løb med Højbjergs evner for resten af sæsonen.

Men ifølge den tyske journalist, Raphael Honigstein, var det ikke i den spanske træners tanker at udleje Pierre-Emile, da han ville være en vigtig brik, hvis skaderne indtræffer, som de i dette tilfælde har gjort for Bayern. Først Javi Martinez og så også Schweinsteiger har været skadet i løbet af sæsonen, så derfor er der stor risiko for at der evt. kunne være brug for Højbjerg.

Pep Guardiola skulle først se truppen an til den kommende Qatar-træningsturen, men ledelsen i FC Bayern München valgte at leje danskeren ud uden hans indflydelse. Honigstein fortæller også at den spanske træner i øjeblikket er under pres, da de forventer at vinde nu og her og ikke have den store indflydelse på den længere bane.

In this article