Heerenveen på talentjagt i Danmark – igen

Heerenveen

Hollandske Heerenveen kan lide at shoppe i Danmark. Ifølge BT er klubben tæt på at offentliggøre en aftale om et køb af OB’s unge angriber, Oliver Lønfeldt.

Vi skal blot tilbage til sidste uge for at finde Heerenveens seneste shoppingtur i Danmark. Hollænderne landede en aftale med AB’s Younes Namli. I forvejen spiller også ungdomslandsholdsspilleren Stefan Gartenmann i klubben. De har også den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard i stalden.

De kan rigtig godt lide danske spillere i Heerenveen, og nu er endnu en på vej. BT skriver, at Æresdivisions-klubben er tæt på at færdiggøre et køb af OB’s U17-landsholdsangriber, Oliver Lønfeldt.

Lønfeldt har ifølge avisen også været på flere Superliga-klubbers lister, men ser nu altså ud til at skrive kontrakt med Heerenveen. Det er meningen, at Lønfeldt her skal starte som ungdomsspiller i klubben, men langsigtet skal kæmpe sig op på klubbens førstehold.

In this article