Hobros angrebses tæt på skifte til Superliga-konkurrent

Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, bekræfter overfor bt.dk, at FC Nordsjælland har udløst Emil Berggrens klausul.

FC Nordsjælland er på jagt efter nyt ungt materiale, som kan finpudses i Farum-klubben efter afgangene af Søren Christensen, Ivan Runje og ‘AC’.

Ifølge BT har nordsjællænderne fundet deres første nye signing. Klubben har udløst Hobros angriber, Emil Berggrens, frikøbsklausul, og derfor kan parterne nu forhandle en løn på plads.

– Jeg kan godt bekræfte, at FC Nordsjælland har udløst Emil Berggreens frikøbsklausul, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, til bt.dk.

Den lille klub kan ikke tilbyde deres angrebses en ny stor kontrakt, for pengene er som bekendt ikke uendelige på DS Arena. Alligevel håber sportschefen, at Emil Berggren bliver i klubben.

– Men jeg håber stadig, at Emil Berggreen bliver her. FC Nordsjælland har nu vundet retten til at tale med ham, mens vi bare kan håbe på, at han er glad for at være her og kan se udviklingsmuligheder i Hobro. Vi kan kun håbe, mere er der ikke tilbage at gøre.

Emil Berggren kom til Hobro fra Brønshøj i sommer, og blev klubbens første indkøb nogensinde. Han har scoret tre mål i Superligaen for Hobro.

In this article