Højbjergs Guardiola-forhold anstrengt

 

Efter skiftet til Augsburg afslører Pierre-Emile Højbjerg, at forholdet til Bayern München-træner Pep Guardiola er anstrengt

Pierre-Emile Højbjerg har, efter flere måneders flirten med et skifte væk fra Bayern München, fået en lejeaftale med Bundesligaklubben Augsburg. Den unge dansker har krævet spilletid, hvilket der ikke er kommet meget af hans vej i München. Muligvis har uenighed om netop spilletiden ført til lejeaftalen med Augsburg og det er Højbjerg ikke afvisende overfor i et interview med Ekstra Bladet:

“Mit forhold til Pep Guardiola er godt. Han er en fantastisk, fantastisk fodboldtræner – især ude på banen,” siger Højbjerg til Ekstra Bladet.

Dog er Højbjerg en mand, som er kendt for sine ærlige udtalelser og uddyber derfor også sin kommentar:

“Mit job er ikke at være bedste venner med min træner. Det er at respektere ham og gøre, hvad der bliver sagt. Og det har jeg altid gjort. Så må vi begge leve med, at der undervejs er sagt nogle lidt ærgerlige ting,” fortæller Højbjerg ærligt.

“Jeg er bare meget ambitiøs, og det sagde jeg også til ham: ’Jeg er måske bare en ambitiøs, dum og naiv 19-årig spiller.’ Jeg havde bare nogle forventninger og ambitioner lidt for tidligt, som ikke passede til Peps tanker.”

Samtidig med at Pierre-Emile Højbjerg skrev lejekontrakten med Augsburg, forlængede talentet også med Bayern München og har nu en kontrakt med storklubben indtil 2018.

In this article