Lasse Vigen-salg afvist blankt

Championship-klubben Fulham afviser alt snak om et salg af den danske midtbanekomet Lasse Vigen.

Det var en svær tid for Fulham, da de i sommers måtte forberede sig på en tur ned i den anden bedste engelske række. En del af de løntunge og større profiler blev lejet ud for at spare på økonomien. Det har i stor grad været behjælpeligt for andre, heriblandt den danske midtbanespiller Lasse Vigen Christensen.

Den kun 20-årige midtbanespiller, som kom til Fulham fra den danske topklub FC Midtjylland, har i denne sæson fået chancen og har bestemt grebet den. Det er allerede blevet til 19 kampe og både fem scoringer og samme antal assist. Danskeren har bestemt været en stor profil på førsteholdet, som dog på trods af danskerens personlige succes kun ligger som nummer 17 i The Championship.

De store enkeltmandspræstationer har selvfølgelig medbragt stor interesse fra endnu større klubber og selvom Vigen kun har spillet fast i godt en halv sæson, har en håndfuld klubber allerede meldt sig ud som potentielle købere af danskeren, hvis chancen skulle byde sig.

Det går den dog ikke. På et pressemøde før FA-cupkampen imod Wolverhampton, blev Fulham-manager Kit Symons spurgt om netop Lasse Vigen og om danskeren kunne være på vej væk. Til det svarede den engelske manager, at Lasse Vigen ikke skal nogen steder i januar. Det virker altså som om, at Kit Symons har stort tiltro til det danske talent.

Lasse Vigen Christensen skal højst sandsynligt i aktion for Fulham igen imod Wolverhampton efter han har misset et par kampe pga. en skade.

In this article