Lyngby ophæver kontrakt med stortalent

Der er kaos i Lyngbys ungdomsafdeling. Et af klubbens største talenter, angriberen Emre Mor, er i dag blevet afskediget med øjeblikkelig virkning.

Emre Mor har i flere år været en afgørende faktor for de kongeblås ungdomshold. Flere gode præstationer har i tidens løb kastet landsholdsudtagelser af sig, og Mors 11 ungdomslandskampe vidner da også om en vis kvalitet. En kvalitet, Lyngby ikke længere får gavn af: Emre Mor er fortid i Lyngby.

-Ophævelsen sker efter nøje overvejelser i Lyngby Boldklubs talentsektor, der har evalueret og vurderet – konklusionen er, at talentet ikke kan forløses i Lyngby Boldklub, skriver Lyngby på klubbens officielle hjemmeside og fortsætter:

-Beslutningen er truffet på baggrund af en helhedsvurdering, der lyder at vi ikke ser os i stand til at forløse Emres potentiale uden samtidig at gå på kompromis med de værdier, vi står for i Lyngby Boldklub. Det vil vi selvsagt ikke, og derfor er den naturlige konsekvens at kontrakten ophæves.

Hvad sagen konkret går ud på, kommer klubben ikke ind på. Meget kunne dog tyde på, at ophævelsen skyldes noget, der er sket uden for grønsværen. Således svarer Lyngby på klubbens officielle Facebook-profil følgende til fans, der ikke forstår, at man giver slip på det lovende talent:

– Løsningen her er udelukkende vores kald og det valg er truffet på baggrund af de vurderinger som er beskrevet i artiklen – ikke på foranledning af mulig interesse fra andre klubber. Vi er uenige med spilleren om hvordan man er talent i Lyngby Boldklub og derfor er den naturlige slutning desværre at samarbejdet må slutte.

Lyngby har i løbet af det seneste år sagt farvel til adskillige talenter. Heriblandt Daniel Stückler, der nu spiller i Brøndby, mens Adnan Mohammed, der nu er tilknyttet tigrene i FC. Nordsjælland, også er gået tabt for lyngbygenserne.

Og nu også Emre Mor, vis fremtid er usikker.

In this article