Målmandstalent jubler over 2014

HB Køges førstemålmand Frederik Due jubler over et godt 2014, mens han ser frem til 2015, hvor han håber på at blive endnu bedre.

I 1. divisionsklubben HB Køge render der en 22-årig keeper rundt, som klarer sig yderst godt. I sæsonen 13/14 var han bl.a. med til at sørge for, at HB Køge lukkede færrest mål ind i sæsonen, og selvom de bedste resultater ikke har været der i 2014, har Frederik Due stadig været en sikker sidste skanse.

Målmanden er sågar blevet kåret til årets spiller i klubben i 2014, og hans synes da også selv, at 2014 var et godt år.

– Det var et rigtig godt år for mig personligt. Jeg fik en masse spilletid og præsterede på et stabilt niveau. Jeg har fået udviklet mig og fået lagt på på de områder, jeg havde brug for i forhold til 1. division.

– Når man spiller fast, udvikler man sig altid automatisk. Mit ambitionsniveau rækker til mere end 1. division, og det er også med til, at jeg udvikler mig, fortæller Frederik Due til bold.dk.

Desuden fortæller han, at selvom han har et højt ambitionsniveau, planlægger han ikke at forlade HB Køge lige nu.

Frederik Due, som har været i HB Køge hele sin karriere, har kontrakt med klubben indtil sommeren 2016.

In this article