Medie: Dortmund vil have dansker

Ifølge det tyske medie Bild er Yussuf Poulsen på ønskelisten hos Borussia Dortmund.

Yussuf Poulsen har oplevet stor succes det seneste års tid. I sommers rykkede han med RB Leipzig op i den næstbedste tyske række, i efteråret fik han debut på det danske landshold, og han er oven i købet topscorer i sin klub. Den succes kan nu give danskeren en enkeltbillet væk fra Leipzig.

Ifølge tyske Bild er danskeren på ønskelisten hos de tyske vicemestrene Borussia Dortmund. Dortmund, som overvintrer under nedrykningsstregen i Bundesligaen, vil gerne forstærke truppen i målet om at rette op på en i forvejen miserabel sæson.

Poulsens sportsdirektør Ralf Rangnick svarer kækt på spørgsmål om interessen.

– Det ville undre mig, hvis der ikke var nogen Bundesliga-klubber, der ville have ham, fortæller Rangnick til Bild.

Danskeren selv udtalte i går, at han har hørt, prisen på ham ligger på 75 millioner kroner.

– Jeg har også hørt den pris på 75 millioner, men det er jo ikke mig, der bestemmer prisen. Min træner har været ude at sige det offentligt, og han har sagt, at det er, hvad jeg koster. Om det så er prien, hvis to klubber sætter sig ned, det ved jeg ikke, siger Yussuf Poulsen til Ekstra Bladet.

Yussuf Poulsen har kontrakt med Leipzig frem til 2017. Leipzig ligger efter 19. spillerunde på syvendepladsen med fire point op til andenpladsen, der giver oprykning til Bundesligaen.

 

 

 

 

In this article