Medie: Tysk klub tæt på Berggreen

Hobro-angriberen Emil Berggreen er på vej til tyske Eintracht Braunschweig.

Emil Berggreen har været meget omtalt i den danske fodboldpressse den seneste måneds tid, hvor angriberen angiveligt har været tæt på et skifte væk fra oprykkerne Hobro adskillige gange.

Først var det norske Viking Stavanger, der ville have danskeren. Så var det FC Nordsjælland, der endda udløste frikøbsklausulen på en million kroner, og var millimeter fra at tilknytte sig U21-landsholdsspilleren. Parterne kunne dog ikke blev enige om de personlige detaljer, og så var det skifte gået i vasken.

Dog ser det nu ud til, at Berggreen alligevel smutter fra Hobro. Således beretter BT i dag om, at 2. Bundesligaklubben Eintracht Braunschweig har udløst frikøbsklausulen på den danske angriber, og han skal angiveligt ned og se klubben en af de kommende dage.

Braunschweig ligger på en fjerdeplads i den næstbedste tyske række – dog á point med andenpladsen – og klubbens ambitioner er oprykning til Bundesligaen i denne sæson. Udsigten til Bundesliga-bold i fremtiden samt en markant lønforhøjelse kan sandsynligvis lokke Berggreen væk fra Hobro, som hentede ham i Brønshøj i sommers.

Emil Berggreen har i denne sæson scoret tre mål i Superligaen.

In this article