Medier: Morten O. hjalp Anderlecht med Scholz

 

Morten Olsen har ifølge belgiske medier hjulpet Anderlecht med at få fingrene i stortalentet, Alexander Scholz. Olsens hjælp har dog ikke hjulpet.

Transferkrigen mellem Standard Liège og Anderlecht om den danske forsvarsspiller Alexander Scholz ser ud til at være ved vejs ende. Endnu er intet officielt, men alt tyder på, at førstnævnte vinder kampen om danskeren, og køber ham fri af Lokeren. I flere dage har de to belgiske topklubber skiftevis gjort sit for at få fingrene i Scholz.

Undervejs i kapløbet har de to klubber taget mange midler i brug, og nu skriver belgiske medier, ifølge Tipsbladet, at Anderlecht har prøvet at få Morten Olsen til at gøre indflydelse på Scholz.

Den danske landstræner tørnede som aktiv ud for Anderlecht i seks år, og de to parter har bevaret et godt forhold til hinanden. Derfor tog den belgiske storklub angiveligt også kontakt til Morten Olsen og bad ham om at tale Anderlechts sag over for Alexander Scholz, hvilket landstræneren efterfølgende gjorde. Men stortalentet ser dog ud til at have ignoreret Olsen råd, og Standart Liège er sandsynligvis næste arbejdsgiver.

Netop Standard Liege og Anderlecht mødes faktisk i weekenden i den belgiske liga. Her kan Scholz meget vel få debut for sin nye klub.

In this article