Michael Laudrup: “Vi skal vinde en titel”

 

Michael Laudrups klub i Qatar, Lekhwiya, er nummer et i ligaen og målsætningerne er klare 

Michael Laudrups Lekhwiya lægger på en delt førsteplads i den bedste række i Qatar og har vundet størstedelen af deres kampe. Danskeren har altså succes og målsætningerne følger denne:

“Målsætningen er at genvinde mesterskabet og prøve at gøre det bedre i Champions League, end klubben gjorde sidste år, hvor man røg ud i gruppespillet.” Siger Laudrup til TV2.

“Der er 26 kampe hernede i ligaen, og efter de første 15 ligger vi på en delt førsteplads med 36 point. Det må vel siges at være fornemt, 36 point ud af 45. Jeg tror aldrig, at klubben har haft så mange point på det tidspunkt.”

Det er nok ikke mange danskere der har et godt overblik over Michael Laudrups foretagende i Qatar, men fodboldkoryfæet giver selv en dækkende forklaring på klubbens nuværende situation:

”Der er ligesom tre store hold og så tre lige under. Vi er to klubber, som ligger i toppen, og vi er begge 11 point foran nummer tre.Så det bliver nok et parløb mellem os to i de sidste 11 kampe i turneringen. Og så starter gruppespillet i Champions League, hvor vi er direkte med. Og så har vi to pokalturneringer.”

”Vi skal vinde en titel – enten mesterskabet eller Emir Cuppen – pokalturneringen i emirens navn – og så at gå videre fra Champions Leagues gruppespil,” slutter Laudrup.

Michael Laudrup har været manager i Lekhwiya siden sommeren 2014.

In this article