Officielt: Vestergaard skifter til Werder Bremen

Jannik Vestergaard skifter med øjeblikkelig virkning fra Hoffenheim til Werder Bremen.

Som Werder Bremen kan oplyse på sin hjemmeside, har man sikret sig midterforsvareren Jannik Vestergaard fra Hoffenheim på en tre og et halvt år lang aftale.

Med 71 Bundesliga-kampe for Hoffenheim er det en erfaren 22-årig, man sikrer sig i Vestergaard. Netop det aspekt var også blandt de tungeste argumenter for det køb, man slutteligt valgte at foretage.

– Vi har længe beskæftiget os med ham rent sportsligt og er nu i vores trænerteam blevet enige om, at Vestergaard medbringer den perfekte blanding af erfaring og udviklingspotentiale, som vi kan bygge på i fremtiden. Han har kompetencerne til at sætte et aftryk på vores hold, udtaler Werders administrerende direktør Thomas Eichin.

Mens Vestergaards gamle klub Hoffenheim ligger placeret på en fornem syvendeplads, er hverdagen en noget anden hos hans nye arbejdsgiver. Således skal han her hjælpe med at få Bremen over den nedrykningsstreg, som lige nu skiller dem fra en yderligere sæson i Tysklands bedste række.

Allerede i morgen ligger det første træningspas og venter på Vestergaard, som med sine 1,99 meter i øvrigt er Bundesligaens højeste spiller.

In this article