Okore hovedpersonen i drama

Årets måske vildeste Premier League kampafslutning, var der en dansker i blandt. Han havde endda hovedrollen. To røde kort i overtiden blev der tildelt – ingen var dog til danskeren.

Jores Okore spillede en hovedrolle i Aston Villas nederlag til Leicester, lørdag eftermiddag. Han trak nemlig to røde kort i overtiden af kampen, efter en hård tackling af Leicesters Matty James. Efterfølgende skubbede Ciaran Clark, Matty James så han måtte forlade banen med sit andet gule kort – og som reglerne er, hermed rødt.

Jores Okore erobrede en bold fra Mike Nugent på midten af banen og idet han skulle til at losse den i feltet fra midten, stormer Matty James imod ham og glider med knopperne forrest ind på benet af danskeren. Det fik den irske stopper, Ciaran Clark, til at overreagere og dermed lidt tilfældigt skubbe James til jorden. Matty James fik korrekt direkte rødt for tacklingen imens dommer Michael Oliver tøvede lidt med Clarks udvisning.

Det udviklede sig til en meget dramatisk afslutning på kampen hvor de to bænke ikke var passive overhovedet. De kom i en underlig tumult foran spillertunnelen og dannede dermed et slagsmål dér.

Jores Okore spillede dog kampen færdig og fik desværre ikke hovedrollen i de sidste to minutter. Dette var en afslutning, som man nok anser som den mest dramatiske afslutning gennem denne sæson. Derimod med Clarks røde kort kan Okore spille sig endnu sikre på sin startplads, nu hvor ireren er væk i næste runde

Kampen endte 1-0 til Leicester.

In this article