Osama Akharraz hjemvendt tomhændet

 

Osama Akharraz er vendt tilbage fra sit ophold i tyske St. Pauli uden en aftale med traditionsklubben

Den tidligere Brøndby- og AGF-spiller Osama Akharraz er efter sit træningsophold hos tyske St. Pauli vendt tomhændet hjem. Akharraz, der siden september har stået uden klub, er dog inviteret til mere fodbold med den tyske traditionsklub fortæller hovedpersonen til BT:

“Jeg er tilbage i København, så nej, jeg har ikke skrevet under med St. Pauli. Klubben er ellers superfed, og jeg havde nogle gode træningspas med holdet, og jeg er også inviteret på klubbens træningslejr, men lige nu skal jeg lige overveje mine muligheder,” fortæller Osama Akharraz til BT.

Akharraz var glad for det korte ophold, men vil se tiden an:

“Det er en meget professionel klub, og de kendte alt til mig, allerede inden jeg kom på besøg i klubben. Jeg havde flere møder med deres træner Ewald Lienen, og han var positiv over det, han havde set indtil videre.”

“Selvfølgelig vil jeg gerne prøve at spille i udlandet, men jeg kan også sagtens forestille mig, at jeg kan spille i en Superliga-klub, når forårssæsonen går i gang.”

In this article